Mud Masters Family

Niet bang om vies te worden? Ga als gezin de uitdaging aan en overwin samen 3 kilometer vol spannende obstakels en hindernissen. Haal van tevoren minimaal €100 sponsorgeld op en geef een schoolklas in Afrika een leven lang schoon drinkwater!

 

Voor veel kinderen in Afrika is gezond opgroeien een enorme uitdaging. Schoon drinkwater is hierbij het grootste obstakel. Zo sterven er alleen al 1.000 kinderen per dag aan diarree door slecht sanitair en vervuild drinkwater. 

Terwijl jij met je gezin de meest uitdagende obstakels overwint tijdens de Mud Masters Family, zorgt Amref Flying Doctors voor schoon drinkwater voor families in de meest afgelegen gebieden van Afrika. 

Mud Masters is geen wedstrijd: het gaat erom dat jullie als gezin de finish halen en jullie grenzen verleggen. Teamwork is dus essentieel. Meer informatie op mudmasters.amref.nl

 
More energy - Schrijf je nu in en win een powerbank! 
Wij mogen 5x een powerbank van Xtorm weggeven aan de deelnemers die zich inschrijven in de week van 13 t/m 20 maart. Met deze Xtorm Fuelbank kunt u gemakkelijk overal uw mobiele apparaten opladen, zoals uw smartphone, navigatiesysteem, GPS of tablet.

Schrijf je daarom snel in en maak kans! 

Knipsel

 

Doe je mee? Schrijf je nu in via mudmasters.amref.nl