Word online ambassadeur voor een goed doel

Onze missie is het verbeteren van de gezondheid van vooral meisjes en jonge vrouwen in Afrika. Dit doen we door te zorgen voor een sterke samenleving die opkomt voor haar rechten én door te zorgen voor zorgstelsels die lang meegaan. Help jij als ambassadeur voor dit goede doel onze missie te verspreiden?

Als 'Social Ambassador' help je ons zonder een donatie. Het is makkelijk, gratis en ontzettend belangrijk. Verspreid onze boodschap, vertel onze verhalen of bezoek onze evenementen. Raak geïnspireerd door onze Afrikaanse helden en blijf op de hoogte van ons werk.

Meld je aan als Social Ambassador en help de verhalen van Amref Flying Doctors te verspreiden!
 

Hoe vaak word ik als ambassadeur gevraagd om iets te delen?

Je ontvangt één keer per maand een e-mail van ons met daarin een inspirerend verhaal of een mooie video. Je kan eventueel zelf nog een persoonlijke tekst bijvoegen, maar dit hoeft natuurlijk niet. 

Op welke kanalen kan ik berichten delen voor jullie goede doel?

Je kan de berichten delen via je eigen social media: Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, en YouTube. Maar natuurlijk ook via WhatsApp en e-mail. 

Moet ik altijd de berichten delen?

Je mag zelf bepalen of je een bericht deelt en wanneer je hem deelt. Niets is verplicht. Je moet het vooral leuk vinden om hieraan mee te doen. 

Enthousiast geworden? Geef je dan nu op! 

delen
Ja, ik doneer voor meer goed opgeleide zorgverleners!
Doneer nu