Een lunchvrijwilliger

Wil jij je inzetten voor Amref Flying Doctors? Wij zoeken broodnodig een lunchvrijwilliger. 

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede. We zijn de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie en gaan uit van de kracht van de Afrikaanse bevolking zelf. We bestaan al sinds 1957 en sindsdien leiden we zorgpersoneel in Afrika op en zorgen we voor goede medische voorzieningen, basiszorg en voorlichting. Ook praten we met Afrikaanse overheden, want we willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn.

Vanuit Nederland zetten we ons vooral in voor de gezondheid van Afrikaanse meisjes en jonge vrouwen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot gezonde sterke vrouwen. Hiervoor zamelen we donaties in en letten erop dat deze goed worden besteed. Daarnaast brengen we ons werk onder de aandacht van de Nederlandse bevolking en politiek.

Per direct zijn wij voor ons kantoor in Leiden op zoek naar een:

Lunchvrijwilliger
(maandag en vrijdag)

We zoeken iemand die ons wil helpen met de verzorging van een broodlunch. Van 11.45 tot 14:30 uur zul je de tafel dekken voor gemiddeld 35 personen en samen met ons lunchen. Na de lunch zorg je dat de tafels weer worden afgeruimd en dat de kantine weer netjes is. Amref medewerkers ruimen na de lunch zelf hun gebruikte servies/bestek op.

Ons kantoor is gesitueerd in het centrum van Leiden tegenover het Centraal Station. Wij zoeken een vrijwilliger die ons team kan versterken op de maandagen en vrijdagen (uitgezonderd feestdagen). Vind je het leuk om ons uit de brand te helpen en de lunch te verzorgen tegen een vrijwilligersvergoeding? Dan horen wij graag van je!

Wij bieden:

  • een hecht team van medewerkers en vrijwilliger
  • een goede werksfeer
  • een passende vrijwilligersvergoeding

Interesse?

Stuur je motivatie naar sollicitaties@amref.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Christel Calsijn, christel.calsijn@amref.nl of  071-5793171

delen
#NoMoreViolence: Teken de petitie
Doneer nu