Medewerker Nalatenschappen

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen. We zijn de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie en gaan uit van de kracht van de Afrikaanse bevolking zelf. We bestaan al sinds 1957 en sindsdien leiden we zorgpersoneel in Afrika op en zorgen we voor goede medische voorzieningen, basiszorg en voorlichting. Ook praten we met Afrikaanse overheden, want we willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn.

Vanuit Nederland zetten we ons vooral in voor de gezondheid van Afrikaanse meisjes en jonge vrouwen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot gezonde sterke vrouwen. Hiervoor zamelen we donaties in en letten erop dat deze goed worden besteed. Daarnaast brengen we ons werk onder de aandacht van de Nederlandse bevolking en politiek.

Het team Particuliere Fondsenwerving is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe donateurs, het behouden van de huidige donateurs en het ontwikkelen van relaties met donateurs die op een bijzondere manier steunen. Binnen het team zijn wij per direct op zoek naar een tijdelijke vervanging van de:

Medewerker Nalatenschappen

(0,6 FTE)

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het werven van inkomsten uit nalatenschappen en het onderhouden van het contact met mensen die ons op hebben genomen in hun testament. Samen met de coördinator particuliere fondsenwerving ontwikkel je de strategie, zet je campagnes op en doe je analyses van uitgevoerde activiteiten. Je organiseert donateursbijeenkomsten voor de groep erflaters en geïnteresseerden. Ook verzorg je de bedank-correspondentie bij het vrijkomen van erfenissen en indien gewenst bied je nazorg als erfgenamen dat wensen. 

Wat breng je mee?

• Een opleiding op minimaal HBO niveau of vergelijkbaar werk- en denkniveau;

• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

• Ervaring in 1-op-1 relatiemanagement is een voorwaarde, ervaring met fondsenwerving is een pré;

• Je bent representatief en legt gemakkelijk contact met mensen met uiteenlopende achtergronden en interesses; 

• Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

• Goed kunnen plannen en organiseren. 

Wat bieden wij je?

• Een tijdelijk dienstverband voor een periode van minimaal 3 maanden;

• Een boeiende functie in een professionele, internationale organisatie met standplaats Leiden;

• Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie en CV (in Word- of PDF-document) dan vóór 16 februari 2019 naar sollicitaties@amref.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Wouter Boeser, coördinator particuliere fondsenwerving, wouter.boeser@amref.nl. 

In de samenstelling van ons personeel streven we naar culturele diversiteit en evenwicht in het aantal mannen en vrouwen.

Zet jij jouw talent in voor een gezond en sterk Afrika?

delen

Deze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om je ervaring op onze website te verbeteren. Ook derde partijen kunnen cookies en vergelijkbare technieken plaatsen om jouw internetgedrag te volgen. Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie