Business club

U kunt lid worden van Amref Business Club. Dit is een waardevol en inspirerend netwerk, exclusief voor leiders uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Hiermee krijgt u toegang tot onze vele waardevolle contacten. Ons bereik en invloed strekken zich uit van de allerarmsten tot dorpsoudsten, en van gezondheidsprofessionals tot nationale overheden en internationale organisaties.

Voordelen van lidmaatschap

•    U ontmoet andere leiders uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven met wie u ideeën kunt uitwisselen en vraagstukken kunt aanpakken.
•    U heeft toegang tot ons uitgebreide, diepgewortelde netwerk in Afrika en een schat aan kennis en ervaring op het gebied van gezondheid in Afrika. 
•    U maakt concreet verschil in het leven van Afrikaanse vrouwen en kinderen. Samen met andere leden zet u uw kwaliteiten in voor strategische innovatie van het werk van Amref.
•    U kunt onze projecten bezoeken, zodat u de impact en uitdagingen van ons werk met eigen ogen kunt zien.


Wat is Amref Business Club?

De Amref Business Club is in 2012 opgericht door enkele directieleden en ondernemers. 
Alle leden zijn leiders uit de Nederlandse zakenwereld met krachtige kwaliteiten, waardoor binnen de club een enorme hoeveelheid kennis en expertise aanwezig is. Dit biedt vele kansen, zowel voor de leden als voor het levensreddende werk van Amref Flying Doctors. Die kansen worden ten volle benut en daarmee maakt u als lid concreet een verschil voor de gezondheid in Afrika.

Wat houdt het lidmaatschap in?

•    U bent minimaal drie jaar lid.
•    U draagt minimaal € 7.500 per jaar bij. Deze fondsen komen rechtstreeks ten goede aan het project ‘Schoon water is een zaak voor iedereen’. Met dit project werken we aan duurzame toegang tot schoon water, wc’s en hygiëne voor 144.000 mensen in Ethiopië.
•    U ontmoet elkaar tenminste twee keer per jaar. In inspirerende sessies brainstormt u met andere leden over diverse onderwerpen, soms in aanwezigheid van bijzondere gastsprekers. De andere leden zijn blij met ú en úw kwaliteiten, daarom verbindt u zich als lid om persoonlijk aanwezig te zijn.

delen

Contact

Vragen over lid worden?

Ik sta voor u klaar. 

Sylvia Castelijn

Neem contact met mij op

Deze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om je ervaring op onze website te verbeteren. Ook derde partijen kunnen cookies en vergelijkbare technieken plaatsen om jouw internetgedrag te volgen. Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie