Doneer uw verjaardagsgiften aan Amref Flying Doctors.

Doneer uw verjaardagsgeld aan Amref Flying Doctors

Misschien bent u binnenkort, hopelijk in goede gezondheid, jarig. Het is nog wat vroeg, maar namens alle medewerkers van Amref Flying Doctors feliciteer ik u alvast van harte. Meestal horen er cadeautjes bij een verjaardag maar steeds vaker horen wij van betrokken donateurs dat zij het geld voor de cadeautjes liever zouden besteden aan iets goeds. Misschien is dat bij u ook het geval.

Stel dat u uw verjaardagsvisite zou vragen om het geld dat zij normaal uitgeven aan een cadeautje, nu te besteden aan het werk van Amref Flying Doctors? Zo draagt u tijdens de viering van uw verjaardag bij aan de gezondheid van andere mensen. De verjaardagsgiften die u ontvangt kunnen een groot verschil maken in Afrikaanse levens. Kunt u zich een mooier cadeau voorstellen?


Vraag uw familie en vrienden heel eenvoudig om een verjaardagsgift!
Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een website gemaakt waarmee u heel eenvoudig uw familie en vrienden kunt vragen om dit jaar geen verjaardagsgift aan u te geven, maar juist aan Amref Flying Doctors.


Hoe werkt het?

 1. Doe mee
  Meld u aan via de website: www.amref.nl/verjaardag en klik op ‘Ik ben jarig’.

 2. Vertel familie en vrienden over uw verjaardagswens
  Nadat u zich heeft aangemeld kunt u heel eenvoudig uw familie, vrienden en kennissen om een gift voor Amref Flying Doctors vragen met een persoonlijke verjaardags-email.

 3. Familie en vrienden geven voor Amref Flying Doctors
  Uw familie, vrienden en kennissen kunnen heel eenvoudig een gift geven. Dat kan direct naar Amref Flying Doctors, maar natuurlijk kunnenzij het geld ook aan u geven, zodat u het totaalbedrag zelf kunt overmaken aan Amref Flying Doctors.

 4. Een certificaat als dank
  Een paar weken na uw verjaardag ontvangt u een certificaat als dank voor uw verjaardagsgift. Daarop staat ook het totaalbedrag vermeld dat wij mochten ontvangen voor uw verjaardag.