Liggen de volgende generaties u na aan het hart? U kunt iets nalaten aan Amref Flying Doctors zodat wij kunnen blijven werken aan een betere gezondheid.

Zet Amref in uw testament

U neemt een bijzondere beslissing als u Amref Flying Doctors als begunstigde in uw testament opneemt. Over zo’n beslissing mag en moet u goed nadenken. Natuurlijk hebt u veel overwegingen. Maar we hopen dat u ook Amref Flying Doctors een plek geeft in uw testament.

Wat u ons ook kunt nalaten, het heeft impact. Amref Flying Doctors is afhankelijk van de vrijgevigheid van mensen zoals u. En de mensenin Afrika hebben Amref Flying Doctors nodig. Met uw bijzondere steun helpt u ons om levensreddend werk te blijven doen en uit te breiden.

Nog een lange weg te gaan

Afrika zit in de lift, maar veel Afrikaanse mensen merken daar zelf nog te weinig van. Voor blijvende, duurzame verbetering hebben we nog een lange weg te gaan. Iedereen in Afrika heeft recht op goede, kwalitatieve zorg. Ook in afgelegen gebieden. Daarvoor is het nodig dat lokaal medisch personeel daar zelf voor kan zorgen – samen met de overheid.

Amref Flying Doctors in uw testament?

Een nalatenschap is voor uw partner, kinderen en familie. Dat bepaalt de wet. Als u Amref Flying Doctors wilt begunstigen, moet u daarom een testament maken. In Nederland kan dat alleen via een notaris. In een gesprek zal uw notaris informeren naar uw bezittingen, wie u wilt begunstigen en wat uw wensen voor de verdeling zijn. Als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) hoeft Amref Flying Doctors geen erfbelasting te betalen. U weet dus zeker dat uw begunstiging voor 100% bij ons terechtkomt.

Regel uw nalatenschap eenvoudig online

Denkt u erover om een legaat (vast geldbedrag) aan ons na te laten? Of wilt u Amref Flying Doctors benoemen als erfgenaam? Wij werken samen met NuTestament. Daar regelt u eenvoudig online, voor een vast laag bedrag en in uw eigen tempo een testament. Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl

Meer weten? Vraag onze brochure aan!

Neem contact op met uw notaris of met ons. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Belt u voor meer informatie met Jobien Keijser, u kunt haar bereiken via telefoonnummer 071-576 9476.

U kunt de brochure ‘Amref Flying Doctors in uw Testament’ opvragen via onderstaand formulier.

* Deze velden zijn verplicht