Partnerships Manager

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen. We zijn de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie en gaan uit van de kracht van de Afrikaanse bevolking zelf. We bestaan al sinds 1957 en sindsdien leiden we zorgpersoneel in Afrika op en zorgen we voor goede medische voorzieningen, basiszorg en voorlichting. Ook praten we met Afrikaanse overheden, want we willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn.

Vanuit Nederland zetten we ons vooral in voor de gezondheid van Afrikaanse meisjes en jonge vrouwen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot gezonde sterke vrouwen. Hiervoor zamelen we donaties in en letten erop dat deze goed worden besteed. Daarnaast brengen we ons werk onder de aandacht van de Nederlandse bevolking en politiek.

Het team Partnerships zet zich in om nieuwe (corporate) partners aan ons te binden en bestaande partnerships verder uit te bouwen die bijdragen aan een gezond en sterk Afrika. De nadruk ligt op innovatieve relaties door middel van kennis, fondsenwering en/of zichtbaarheid. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een bevlogen: 

Partnerships Manager

(0,8 - 1,0 FTE)

Wat ga je doen? 

Als Partnerships Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe, innovatieve partnerships die een significante bijdrage leveren aan het werk van Amref Flying Doctors. Je analyseert en selecteert relevante branches en prospects, je benadert hen, voert salesgesprekken, houdt inspirerende presentaties en stelt samenwerkingsovereenkomsten op. Je maakt daarbij onder andere gebruik van het netwerk van Amref Flying Doctors en haar bestaande partners. Tevens draag je bij aan zichtbaarheid en bekendheid van Amref in de Nederlandse samenleving. In deze functie werk je nauw samen met de andere partnerships managers en de collega’s van de teams Events, Particuliere Fondsenwering en Ventures. 

Wat breng je mee? 

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële omgeving met sales en relatiemanagement;
  • extern gericht, bevlogen, enthousiast;
  • gedreven, doortastend en ambitieus in het behalen van gestelde doelen;
  • analytisch sterk en flexibel;
  • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Wat bieden wij je?

  • Een boeiende functie in een professionele, internationale organisatie met standplaats Leiden
  • een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met verlenging bij goed functioneren;
  • een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een premievrij pensioen).

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie en CV (in Word- of PDF-document) dan vóór 9 februari 2019 naar sollicitaties@amref.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Stijn Wopereis, Head of Fundraising & Partnerships, stijn.wopereis@amref.nl. Je kunt ook kijken op onze website.

In de samenstelling van ons personeel streven we naar culturele diversiteit en evenwicht in het aantal mannen en vrouwen.

Zet jij jouw talent in voor een gezond en sterk Afrika?

delen

Deze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om je ervaring op onze website te verbeteren. Ook derde partijen kunnen cookies en vergelijkbare technieken plaatsen om jouw internetgedrag te volgen. Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie