Nalaten

Ook wanneer u er zelf niet meer bent, kunt u iets ongelooflijks betekenen voor Afrikaanse moeders en kinderen. Door Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament draagt u op een bijzondere manier bij aan ons werk voor een gezond en sterk Afrika. 

U regelt het natuurlijk precies volgens uw wensen. Misschien wilt u bijvoorbeeld dat uw nalatenschap ten goede komt aan onze strijd tegen meisjesbesnijdenis, het terugdringen van moedersterfte of voor medische zorg in afgelegen gebieden? Misschien wilt u een vast geldbedrag geven of juist een deel van uw nalatenschap schenken? 

Welk bedrag u ons ook besluit na te laten, wat uw wensen ook zijn: met Amref Flying Doctors in uw testament helpt u ons om levensreddend werk te blijven doen. 

Vraag de brochure aan over nalaten aan Amref Flying Doctors. Dit is gratis en vrijblijvend en u ontvangt het uitgebreide erfenisdossier erbij cadeau. 

"Ik hoop dat de projecten zich met een beetje hulp van mij kunnen uitbreiden"

Ank van Tilburg (76) uit Hoorn heeft Amref Flying Doctors opgenomen in haar testament.

Denkt u er net als Ank van Tilburg over om Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament? Dank u wel! 

Dit kunt u doen:

 • Vraag de brochure met gratis erfenisdossier aan. De brochure helpt u om een weloverwogen keuze te maken om Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament. U krijgt antwoord op veelgestelde vragen en kunt lezen wat voor prachtige dingen Amref Flying Doctors kan doen met uw nalatenschapsgift. In het erfenisdossier dat u van ons cadeau krijgt, legt u alles duidelijk vast voor uw nabestaanden. U geeft bijvoorbeeld aan wat er met uw bezittingen moet gebeuren, waar u belangrijke documenten bewaart en hoe u wilt dat uw uitvaart wordt geregeld.
 • Neem contact op als u vragen heeft over nalaten of over hoe u uw nalatenschap aan Amref Flying Doctors kunt regelen. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn om Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament. En als u wilt helpen wij u daarbij. Of misschien heeft u eerst nog vragen? Neem contact op met Wouter Boeser, hij staat voor u klaar.
 • U regelt het direct in een testament, gemakkelijk online. Heeft u uw besluit al genomen en wilt u Amref Flying Doctors opnemen in uw testament? In drie gemakkelijke stappen regelt u dit online via Nu Testament , in uw eigen tempo en voor een laag bedrag. 

Als u vragen heeft, kunt u mij altijd bellen of mailen. Ik sta voor u klaar.
 
Vriendelijke groet,

Wouter Boeser - Relatiemanager Nalatenschappen

Telefoon: 071-579 3160 E-mail: wouter.boeser@amref.nl

Brochure aanvragen
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
Telefoonnummer
 • Dit veld is verplicht
Adresvelden
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
Privacy
 • u moet akkoord gaan met ons privacy statement
delen

Deze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om je ervaring op onze website te verbeteren. Ook derde partijen kunnen cookies en vergelijkbare technieken plaatsen om jouw internetgedrag te volgen. Door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie