Nalaten

Ook wanneer u er zelf niet meer bent, kunt u iets ongelooflijks betekenen voor Afrikaanse moeders en kinderen. Door Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament draagt u op een bijzondere manier bij aan ons werk voor een gezond en sterk Afrika. 

U regelt het natuurlijk precies volgens uw wensen. Misschien wilt u bijvoorbeeld dat uw nalatenschap ten goede komt aan onze strijd tegen meisjesbesnijdenis, het terugdringen van moedersterfte of voor medische zorg in afgelegen gebieden? Misschien wilt u een vast geldbedrag geven of juist een deel van uw nalatenschap schenken? 

Welk bedrag u ons ook besluit na te laten, wat uw wensen ook zijn: met Amref Flying Doctors in uw testament helpt u ons om levensreddend werk te blijven doen. 

Amref hoeft geen erfbelasting te betalen over een erfenis. Dit vanwege onze ANBI-status als “Algemeen Nut Beogende Instelling”. Wat u ons nalaat kan hierdoor 100% besteed worden aan ons doel: gezonde mensen en daardoor minder armoede

Wilt u meer weten over nalaten aan Amref Flying Doctors? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend de uitgebreide brochure over nalaten aan Amref Flying Doctors aan.

ontvangt dan tevens het handige erfenisdossier erbij cadeau. 

 

 

"Ik hoop dat de projecten zich met een beetje hulp van mij kunnen uitbreiden"

 

Ank van Tilburg (76) uit Hoorn heeft Amref Flying Doctors opgenomen in haar testament.

Denkt u er net als Ank van Tilburg over om Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament? Dank u wel! 

Dit kunt u doen:

 • Vraag de brochure met gratis erfenisdossier aan. De brochure helpt u om een weloverwogen keuze te maken om Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament. U krijgt antwoord op veelgestelde vragen en kunt lezen wat voor prachtige dingen Amref Flying Doctors kan doen met uw nalatenschapsgift.

  In het erfenisdossier dat u van ons cadeau krijgt, legt u alles duidelijk vast voor uw nabestaanden. U geeft bijvoorbeeld aan wat er met uw bezittingen moet gebeuren, waar u belangrijke documenten bewaart en hoe u wilt dat uw uitvaart wordt geregeld.
   
 • Webinar opstellen testament

  Wilt u meer weten over het opstellen van een testament? U kunt nu online, dus heel gemakkelijk vanuit huis, onze webinar volgen. Een webinar is een seminar die u online, dus via het web, volgt. Via een chatfunctie kunt u ook vragen stellen.

  De notaris legt u de stappen uit voor het maken van een testament. En omdat sommige notariskantoren nu geen bezoekers ontvangen vanwege het corona-virus, is er ook aandacht voor het digitaal regelen van een testament. Door een spoedwet wordt het mogelijk gemaakt dat men zonder bezoek aan de notaris toch een geldig testament kan opstellen.

  U kunt zich aanmelden voor dit webinar door het sturen van een e-mail naar: manda.wassenaar@amref.nl met uw naam en adres of door het aanmeldformulier in te vullen.

  Het webinar is gratis en vrijblijvend. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met nadere informatie

 • Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn om Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament. En als u wilt helpen wij u daarbij. Of misschien heeft u eerst nog vragen? Neem contact op met Manda Wassenaar, zij staat voor u klaar.

 • Heeft u uw besluit al genomen en wilt u Amref Flying Doctors opnemen in uw testament? Voor het maken of wijzigen van een testament moet u naar een notaris. U kunt een notaris in uw eigen buurt vinden via www.notaris.nl of bel met de notarislijn: 0900 – 346 9393. Ook kunt u tegenwoordig gemakkelijk online een testament maken. In drie stappen regelt u dit online via NuNotariaat, in uw eigen tempo en voor een laag tarief. U gaat dan slechts één keer naar de notaris om te tekenen.
   
 • Als u Amref Flying Doctors wilt opnemen in uw testament, zijn voor de notaris deze gegevens van belang: Stichting African Medical Research Foundation Nederland (statutaire naam), gevestigd te Leiden. KvK -nummer 41150298.

 • Staat Amref al in uw testament?
  Als u Amref in uw testament heeft opgenomen, horen we dit heel graag. Dan kunnen we u bedanken en u als speciale relatie opnemen in ons bestand. 

 • Amref Flying Doctors doet ook mee aan toegift.nl. Daar vindt u meer informatie over nalaten aan een goed doel.

Bij vragen kunt u mij altijd bellen of mailen. Ik sta voor u klaar.
 
Met vriendelijke groet,
Manda Wassenaar, relatiemanager Nalatenschappen bij Amref Flying Doctors
Manda Wassenaar - Relatiemanager Nalatenschappen

Telefoon: 071-576 9476 
E-mail: manda.wassenaar@amref.nl

Brochure aanvragen
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
Telefoonnummer
 • Dit veld is verplicht
Adresvelden
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
 • Dit veld is verplicht
Privacy
 • u moet akkoord gaan met ons privacy statement
Privacy

Amref Flying Doctors gaat zorgvuldig met je persoonsgegevens om en verwerkt deze conform het privacy statement.
Je kan hier het privacystatement bekijken of downloaden.

delen
#NoMoreViolence: Teken de petitie
Doneer nu