Kom in actie

Wil jij in actie komen voor een gezond en sterk Afrika? Bekijk verschillende mogelijkheden om in actie te komen voor ons goede doel en kom in actie!

Jouw actie, groot of klein, voor een goed doel zoals Amref heeft een enorme impact. Met jouw hulp kunnen we Afrika gezonder en sterker maken. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om in actie te komen. 

Kom in actie voor Amref 

Wil je geld inzamelen voor Amref Flying Doctors, dan is eigenlijk niets te gek. Van het organiseren van een voetbaltoernooi, een zakelijke benefietavond of door het inzamelen van lege flessen. Veel mensen gingen je voor. Van sportieve actie, creatieve actie tot zakelijke acties die je samen met collega's kan opzetten. Op onze actiewebsite vooramref.nl is het gemakkelijk om een actie aan te maken. Start jouw inzameling in een paar stappen. Heb je inspiratie nodig over wat voor soort actie je wil starten? Bekijk dan onze tips.

Africa Classic 

Wil je op een bijzondere manier een goede doelen actie opzetten? Ook in 2023 is het mogelijk om de Africa Classic te fietsen. Dit jaarlijkse evenement zal volgend jaar 2 keer plaatvinden: in Kenia (9 t/m 17 juli) of Tanzania (7 t/m 14 oktober). Tijdens de Africa Classic fiets je 6 dagen op een mountainbike in Afrika, zonder massa toeristen, en bezoek je de projecten van Amref Flying Doctors. 

Wil je meer weten over de Africa Classic? Vraag dan de informatiebrochure aan. 

Africa Hike

Een andere manier om je sportief in te zetten voor een gezond en sterk Afrika is: wandelend! In 2023 organiseren we ook een trektocht door een ongerepte gebergte van Tanzania: de Africa Hike. Dit evenement vindt plaats van 4 t/m 11 november. Meer lezen en aanmelden doe je hier. 

delen
1 op de 2 mensen in Oost-Afrika krijgt niet de zorg die nodig is.
Doneer nu