Kom in actie

Wil jij in actie komen voor een gezond en sterk Afrika? 

Jouw actie, groot of klein, voor een goed doel zoals Amref heeft een enorme impact. Met jouw hulp kunnen we Afrika gezonder en sterker maken. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om in actie te komen. 

Kom in actie voor Amref Flying Doctors

Wil je geld inzamelen voor Amref Flying Doctors, dan is eigenlijk niets te gek. Van het organiseren van een voetbaltoernooi, een zakelijke benefietavond of door het inzamelen van lege flessen. Veel mensen gingen je voor. Van sportieve actie, creatieve actie tot zakelijke acties die je samen met collega's kan opzetten. Op onze actiewebsite vooramref.nl is het gemakkelijk om een actie aan te maken. Start jouw inzameling in een paar stappen. Heb je inspiratie nodig over wat voor soort actie je wil starten? Bekijk dan onze tips.

Africa Classic 

Daarnaast is het ook in 2024 mogelijk om de Africa Classic te fietsen. Dit evenement vindt plaats in Tanzania van 5 t/m 12 oktober. Tijdens de Africa Classic fiets je 6 dagen op een mountainbike in Afrika, zonder massa toeristen, en bezoek je de projecten van Amref Flying Doctors. Je kan je overigens ook alvast inschrijven voor de editie van 2025, die van 20 t/m 28 juni duurt. Dan gaat de route door Rwanda en Oeganda. 

Wil je meer weten over de Africa Classic? Vraag dan de informatiebrochure aan. 

delen
Voorkom onnodig overlijden in Afrika door gebrek aan zorgverleners
Doneer nu