Word donateur

Gezonde mensen en daardoor minder armoede, dat is het doel van Amref Flying Doctors. Hierbij gaan we uit van de behoefte én de kracht van de Afrikaanse bevolking. Help mee en word donateur!

We bestaan al sinds 1957. Sindsdien werken we vol overtuiging en lef aan nieuwe en soms ongewone oplossingen om het zorgsysteem in Afrika te verbeteren. Dit doen we altijd van binnenuit. Bijna al onze collega’s zijn Afrikaans, dus we kennen de tradities en cultuur. Ons werk levert blijvende resultaten op, omdat we nauw samenwerken met de bevolking en lokale overheden.

Met onze projecten zorgen we ervoor dat iedereen in Afrika toegang heeft tot goede medische zorg. Ook leren we mensen hoe zij beter voor zichzelf kunnen zorgen en hoe ze de kans op ziektes kunnen verkleinen. Dit zorgt ervoor dat zij gezonder zijn en daardoor minder afhankelijk van hulporganisaties. En dát is precies onze bedoeling.

We willen de gezondheid van mensen in Afrika blijvend verbeteren. Vooral die van meisjes en jonge vrouwen. Want als zij gezond zijn en blijven, kunnen ze werken en een beter leven opbouwen voor zichzelf en hun gezin.

Dat kan alleen met jouw steun!

delen

Word donateur

Word donateur!
#NoMoreViolence: Teken de petitie
Doneer nu