Maak impact met een grote gift

Wil je hét verschil maken voor een betere gezondheid in Afrika en direct betrokken zijn bij de resultaten die geboekt worden? Word dan een Friend van Amref Flying Doctors. 

Als Friend kan je een specifiek thema of project steunen waarbij jij je betrokken bij voelt. Wij houden je persoonlijk op de hoogte, zodat je met eigen ogen ziet wat de resultaten van jouw gift zijn. Wat voor een Friend word jij?

Nice Friend

Nice friend worden van Amref Flying Doctors

Nice Leng’ete is voorvechtster in de strijd tegen meisjesbesnijdenis. Time Magazine benoemde haar zelfs tot één van de meest invloedrijke mensen ter wereld. Daarom staat zij symbool voor deze Friend-optie. Als Nice Friend kies je zelf welk thema je steunt. Denk aan watervoorziening, het opleiden van zorgverleners of de strijd tegen meisjesbesnijdenis. Je wordt nauw betrokken bij de voortgang door mensen uit het veld.

  • Je doet een gift van 5.000 euro. 
  • Je wordt uitgenodigd voor de inspirerende jaarlijkse ‘Amref talk’, een event met topsprekers als Nice Leng’ete of een van onze ambassadeurs Sosha Duysker of Saskia Noort. 
  • Je ontvangt het jaarverslag van Amref Flying Doctors.
  • Je ontvangt regelmatig updates uit het veld en een jaarlijkse rapportage die persoonlijk wordt toegelicht.

Business Friend

Word Business Friend van Amref Flying Doctors

Dit inspirerende netwerk is voor leiders uit het Nederlandse bedrijfsleven die Amref een warm hart toedragen. Als Business Friend kom je in contact met waardevolle zakelijke relaties. Deze bedrijvenclub is in 2012 opgericht door een aantal bestuurders en ondernemers. Het doel: Amref te steunen met kennis en geld, en onderling ervaringen uitwisselen. 

  • Je doet een gift van 7.500 euro per jaar voor minimaal 3 jaar. Deze giften komen ten goede aan het project ‘Schoon water is een zaak voor iedereen’. Met dit project werken we aan duurzame toegang tot schoon water, wc’s en hygiëne voor 144.000 mensen in Ethiopië.
  • Je ontmoet elkaar tenminste drie keer per jaar tijdens inspirerende sessies met bijzondere gastsprekers uit het bedrijfsleven.
  • Je hebt de mogelijkheid om eens per drie jaar onze projecten te bezoeken, zodat je de impact en uitdagingen van ons werk met eigen ogen kunt zien

Flying Friend

Flying Friend

Als Flying Friend kan je met recht zeggen dat je een impact voor een betere gezondheid in Afrika realiseert. Je omarmt een concreet project en eens per drie jaar ga je op veldreis naar Afrika zodat je kunt zien welke impact jouw donatie maakt. Deze reis brengt je naar plekken waar je normaal niet komt. 

  • Je doet een gift van 10.000 euro. 
  • Naast de voordelen van een Nice Friend, is er de mogelijkheid om eens per drie jaar één van onze projecten te bezoeken. 
  • Je ontvangt een voortgangsrapportage van je project toegelicht door onze collega’s in het veld. 

Wil je Friend van Amref Flying Doctors worden of heb je geheel eigen ideeën qua invulling van je gift? Neem dan contact met ons op. Wij lichten de verschillende manieren van geven graag toe.

Vriendelijke groet, 

Cécile Kam - Relatiemanager

Telefoon: +31 (0)6 4716 2420 E-mail: cecile.kam@amref.nl

delen
ik spreek me uit voor meer zorgverleners
Doneer nu