Werving

Amref Flying Doctors werft donateurs aan de deur en op straat. Onze wervers zijn altijd te herkennen aan de rode Amref-kleding en een badge met een ID. Benieuwd waar ze deze week werven? 

Onze wervers zullen nooit om contact geld vragen zoals bij een collecteweek. Amref Flying Doctors zal dus nooit met collectebussen langs de deuren gaan. Het enige wat onze wervers vragen is om een formulier in te vullen via een tablet voor een maandelijkse donatie.

Het werven van nieuwe donateurs aan de deur of op straat is erg belangrijk. Want dankzij onze maandelijkse donateurs kunnen we werken aan een betere gezondheidszorg in Afrika.

Benieuwd waar we deze week werven? 

Nederland

Amsterdam
Breda
Deurne
Eindhoven
Katwijk
Nissewaard
Rotterdam
's-Gravenhage
's-Hertogenbosch
Tilburg
Veenendaal
Waalwijk

Belgie 

Aalst
Antwerpen
Berchem
Beveren
Boom
Brugge
Dendermonde
Edegem
Gent
Hoboken
Kapellen
Lier
Mechelen
Merksem
Mortsel
Schoten
Sint Niklaas
Turnhout
Willebroek
Wilrijk
Zwijndrecht

Voor onze huis-aan-huiswerving werken wij met Trust Marketing. In nauw overleg met ons hebben we maatregelen genomen. Hoe Amref Flying Doctors omgaat met de COVID-19 maatregelen lees je hierStraatwerving en COVID-19

Als mensen hinder ondervinden van onze wervingsactiviteiten, kunnen zij dit bij de werver aangeven of ons bereiken op 071-576 9476 (elke werkdag van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 uur). Daarnaast zijn we ook per e-mail bereikbaar: info@amref.nl.

delen
#NoMoreViolence: Teken de petitie
Doneer nu