Vrijwilliger Particuliere Fondsenwerving

Geef jij onze donateurs alle aandacht? In Nederland kan iedereen die medische zorg nodig heeft, naar de dokter. Maar in Afrika is dat niet vanzelfsprekend. Wij zorgen ervoor dat die situatie verandert.

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede. We zijn de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie en gaan uit van de kracht van de Afrikaanse bevolking zelf. We bestaan al sinds 1957 en sindsdien leiden we zorgpersoneel in Afrika op en zorgen we voor goede medische voorzieningen, basiszorg en voorlichting. Ook praten we met Afrikaanse overheden, want we willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn.

Vanuit Nederland zetten we ons vooral in voor de gezondheid van Afrikaanse meisjes en jonge vrouwen. Zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot gezonde sterke vrouwen. Hiervoor zamelen we donaties in en letten erop dat deze goed worden besteed. Daarnaast brengen we ons werk onder de aandacht van de Nederlandse bevolking en politiek.

Ter uitbreiding van het team Particuliere Fondsenwerving zijn wij op zoek naar een:


Vrijwilliger Particuliere Fondsenwerving
(minimaal 1 dag in de week)
 

Dit is een leuke functie als je je altijd al hebt willen inzetten voor een goed doel als Amref Flying Doctors maar daar nooit eerder toe kwam of er de tijd niet voor had. We kunnen je hulp – én je levenservaring – in elk geval goed gebruiken. Wat ga je doen? Telefonische gesprekken voeren met onze donateurs en hun vragen beantwoorden. Je bedankt ze ook schriftelijk voor hun giften en morele steun. Verder verwerk je de gegevens van donateurs in onze database, en houd je ons archief up-to-date.

Ben jij enthousiast en heb je een flexibele instelling? Kun je je daarnaast ook goed in anderen verplaatsen, met name in de particuliere donateurs van Amref Flying Doctors? Beschik je over de nodige levenservaring? Beheers je de Nederlandse taal uitstekend (zowel mondeling als schriftelijk) en kun je goed zelfstandig werken? Heb je affiniteit met gezondheid en/of ontwikkelingslanden? Dan pas je bij ons!

Wij bieden:

  • Een hecht team van medewerkers en vrijwilligers;
  • een goede werksfeer;
  • goede begeleiding;
  • een passende vrijwilligersvergoeding.

Interesse?

Stuur je motivatie naar sollicitaties@amref.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Judith Oude Sogtoen via Judith.OudeSogtoen@amref.nl of  071-576 9476

delen
Doneer nu