Een partnerschap op maat

We weten het uit ervaring: Amref en het bedrijfsleven versterken elkaar. Samen kunnen we veel doen voor een betere gezondheidzorg in Afrika, en die inzet betaalt zich altijd terug!

Brochure aanvragen
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
Telefoonnummer
Adresvelden
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht

Elk bedrijf kan daarbij een waardevolle bijdrage leveren. Voor sommige ondernemingen is er echter een bijzondere link of een specifieke reden om in actie te komen. In dat geval kijken we graag mee hoe we samen aan een gedeelde doelstelling kunnen werken.  

In de voorbeelden hieronder zie je hoe zo'n partnerschap op maat eruit kan zien. 

Ondersteun een project dat bij jullie past 

MARIE-STELLA-MARIS FOUNDATION & Amref 

Dankzij de bijdrage van de Marie-Stella-Maris Foundation kunnen we 10.000 mensen voorzien van een leven lang schoon drinkwater. Het bedrijf Marie-Stella-Maris is via haar foundation namelijk nauw betrokken bij ons programma WaterStarters, waarbij we diepgelegen waterbronnen aanboren en duurzaam laten onderhouden door de gemeenschap die er gebruik van maakt.  

WaterStarters sluit perfect aan bij Marie-Stella-Maris als bedrijf, dat als missie heeft: schoon water en hygiëne voor iedereen. 

Activeer je hele organisatie  

VvAA & Amref 

VvAA is er voor zorgprofessionals. Hier in Nederland, maar door de samenwerking met Amref ook in Afrika. Onder de noemer  'Zorgverleners voor Zorgverleners' organiseren leden en medewerkers van VvAA en Amref vaak samen activiteiten. Ook doet VvAA elk jaar mee aan Africa Classic. Door al deze initiatieven zorgen we voor verbinding onder collega's.

Dankzij de samenwerking met VvAA konden we tot dusverre 3.400 gezondheidswerkers opleiden, waardoor 1,7 miljoen mensen toegang kregen tot goede gezondheidszorg. We hebben er samen bovendien voor gezorgd dat 2.000 meisjes niet besneden zijn, 75.000 mensen toegang kregen tot schoon drinkwater en nog eens 75.000 mensen werden gevaccineerd. 

De perfecte match 

MOYEE COFFEE & Amref 

Samen met Moyee Coffee hebben we een speciale editie gelanceerd van hun duurzame koffie, LEAP genaamd. Wat deze samenwerking zo speciaal maakt: met de opbrengst van deze koffie kunnen we gezondheidszorg in de gemeenschappen van de Moyee koffieboeren verbeteren. 

Door een product of campagne te ontwikkelen, geven we een creatieve boost aan een samenwerking. Als bedrijf kunnen jullie je netwerk en klanten meenemen in de impact die we maken.

Zet je kennis in voor Afrika 

ELSEVIER FOUNDATION & Amref 

Via haar Foundation helpt Elsevier landen in het mondiale zuiden bij het beschikbaar maken en verbeteren van wetenschappelijke en medische kennis. Dit doen zij niet alleen met een financiële bijdrage aan projecten, maar ook door het delen van de kennis en expertise die zij in huis hebben.  

Met de steun en inzet van de Elsevier Foundation ontwikkelden we innovatieve projecten. Zoals Jibu: een onderwijs- en kennisapplicatie waarmee we duizenden verloskundigen opleiden in Zambia. 

Verdonck, Klooster & Associates en Analytics for a Better World zetten op vergelijkbare wijze hun expertise in voor Amref. 

Samen duurzame oplossingen ontwikkelen 

PHILIPS & Amref 

Philips en Amref hebben dezelfde missie: zorg toegankelijk maken voor iedereen. Daarom werken we al jaren samen aan oplossingen die aansluiten bij onze gezamenlijke doelstellingen. We doen dit door samen financierbare, schaalbare gezondheidsoplossingen te ontwikkelen die zorgsystemen structureel verbeteren.

Neem contact op!

Heeft jouw bedrijf een intrinsieke link met Afrika, gezondheidszorg of innovatie? Dan is een partnerschap op maat wellicht geschikt voor jouw bedrijf. Meer weten? Neem contact op met Femke Maurits, via samenwerken@amref.nl. We horen heel graag van je! 

delen
Het mooiste kerstcadeau voor moeder en kind: een gezonde start
Doneer nu