Onze partners

Met een aantal bedrijven is Amref Flying Doctors al een langdurige samenwerking aangegaan. Wat zijn we trots om onderstaande ondernemingen en instellingen onze partners te mogen noemen! 

Brochure aanvragen
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
Telefoonnummer
Adresvelden
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
Analytics for a Better World

Analytics for a Better World

Dankzij ons partnerschap met Analytics for a Better World gaan we bij de uitvoer van onze projecten gerichter en efficiënter te werk. Onze interne processen verlopen bovendien beter.

Elsevier Foundation

Via haar Foundation maakt Elsevier, een van de grootste uitgevers ter wereld, wetenschappelijke en medische kennis wereldwijd beter beschikbaar. Een prachtige missie, waarvoor we graag een samenwerking aangingen!

VKA

Highberg

Innovatie op het gebied van gezondheid is essentieel, ook in Afrika. Daarom investeert Amref, gesteund door Highberg, in nieuwe (ICT)-oplossingen voor de zorg, een terrein waar de consultants van Highberg veel van weten

Een meisje wast haar handen

Made Blue

Schoon drinkwater voor iedereen: dat is de missie van Made Blue. Ons partnerschap met deze organisatie is daarmee een ‘match made in heaven’, want ook voor Amref is schoon water een pijler. 

Marie-Stella-Maris Foundation

Marie-Stella-Maris Foundation

De Marie-Stella-Maris Foundation en Amref Flying Doctors hebben een gezamenlijke missie: schoon water en hygiëne voor iedereen. 

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

Amref Flying Doctors is sinds 2000 een van de goede doelen die wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij. Elk jaar ontvangen we een bijdrage!

Bezoek uit Kenia bij Philips

Philips

Philips en Amref Flying Doctors werken sinds 2013 samen om de zorg in Afrika blijvend te verbeteren. De (technische) expertise van Philips en de ervaring van Amref gaan daarbij perfect samen. 

Philips Foundation

Met steun van de Philips Foundation ontwikkelde Amref innovatieve programma’s in Kenia en Ethiopië. Daarmee draagt Amref bij aan de missie van de Philips Foundation: toegang tot zorg mogelijk maken iedereen.

Sawadee

Sawadee

Reisorganisatie Sawadee, gespecialiseerd in avontuurlijke groepsreizen, wil net als Amref niets liever zien dan een gezond en sterk Afrika. Daarom hebben we de handen ineen gesloten: Sawadee trad in 2023 toe tot onze groep GameChangers.

VvAA

De lokale zorgverlener is de hoeksteen van het zorgstelsel in Afrika. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met VvAA, de grootste ledenorganisatie voor medische zorgverleners in Nederland. 

delen
Voorkom onnodig overlijden in Afrika door gebrek aan zorgverleners
Doneer nu