Maak met je bedrijf het verschil!

Bedrijven die Amref Flying Doctors steunen, zorgen ervoor dat duizenden mensen in Afrika een betere gezondheid krijgen. Dat is een prachtig doel op zich. En een partnerschap met Amref levert nog meer op. 

Brochure aanvragen
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
Telefoonnummer
Adresvelden
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht

Want wie op een goede manier aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet, creërt een win-winsituatie. Onze partners delen niet alleen hun kennis, ervaring en innovatiekracht met ons, ze inspireren óók hun eigen medewerkers en netwerk.

Om deze video te bekijken moet je de marketing cookies accepteren.

Werken aan een betere wereld doen we samen. Dus wil jij met je onderneming investeren in de toekomst van Afrika? Dan horen we graag van je! 

Samenwerken: drie mooie opties

Er zijn drie manieren waarop we een samenwerking vorm kunnen geven. In de eerste plaats kun je met je bedrijf lid worden van ons Gamechanger-netwerk. Ook is het mogelijk samen een partnerschap op maat op te stellen. Combineer je mvo graag met teambuilding? Dan is een deelname aan de mountainbiketocht Africa Classic een heel goeie optie. Bekijk hieronder wat het best bij jullie past.

Artsen overleggen voor hun kliniek in Kenia.

Gamechanger-netwerk

Sluit je aan bij het Gamechanger-netwerk van Amref Flying Doctors! Daarmee help je ons én je eigen onderneming vooruit.

Hulpverleenster Dorothy spreekt met een zwangere vrouw uit haar dorp

Partnerschap op maat

Wil je betrokken zijn bij onze projecten of samen een innovatief programma ontwikkelen? We horen het graag!

Een jongen wacht deelnemers aan Africa Classic op

Africa Classic

Beleef met je collega's een geweldig mountainbike avontuur en doe mee aan onze sponsortocht Africa Classic.

Een heel aantal bedrijven nam al de stap en helpt ons bij onze missie: zorgen voor een sterk en gezond Afrika. Dat geldt onder meer voor Philips, Marie-Stella-Maris en de Elsevier Foundation. In de woorden van Ylann Schemm, directeur van die laatste organisatie: 

"Wij geloven in de visie van Amref Flying Doctors en in het potentieel van de Afrikaanse jeugd. Samen overbruggen we een echte kloof, door lokale gezondheidsoplossingen voor en door Afrikanen te stimuleren." 

Geloof jij ook in de kracht van Afrika en wil jij dat ieder kind gezond en veilig opgroeit? Word dan onze partner! Wil je weten wie je al voorgingen? Dat kan hier

Contact

Samen bouwen aan een gezond en sterk Afrika? Neem contact met ons op via via samenwerken@amref.nl! We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die er zijn. 

delen
Voorkom onnodig overlijden in Afrika door gebrek aan zorgverleners
Doneer nu