Word een gamechanger voor Afrika

Om de impact van ons werk te vergroten, werken we nauw samen met het bedrijfsleven. Onder meer in ons netwerk van Gamechangers: een groep bedrijven die zich, net als wij, sterk wil maken voor een gezond en sterk Afrika. 

Brochure aanvragen
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
Telefoonnummer
Adresvelden
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht
  • Dit veld is verplicht

Wil jij dus betrokken zijn bij een belangrijk maatschappelijk doel? Zet je dan in als Amref Gamechanger!

Hoe het werkt? Simpel: bedrijven sluiten zich aan bij ons Gamechangers-netwerk. Door samen te werken, kunnen we met een relatief kleine bijdrage veel impact maken! Je kan daarbij een thema kiezen dat past bij jullie organisatie. Zetten jullie je bijvoorbeeld in voor schoon drinkwater op scholen of maken jullie je hard voor de rechten van meisjes in Afrika?

Een verpleegster houdt een baby op schoot die ze eerder heeft onderzocht.

Gamechanger zijn is een beleving voor de hele organisatie. Zo organiseert Amref verschillende activiteiten en netwerkevents voor het Gamechangers-netwerk. Bekijk de brochure voor meer informatie. 

Ook kun je met je collega's een reis maken naar Kenia of Tanzania, door mee te doen aan onze sponsortocht de Africa Classic. Tijdens projectbezoeken, tussen het mountainbiken door, zie je dan met eigen ogen welke impact je bedrijf maakt.

Amref Business Club

Vertegenwoordigers van Gamechangers-bedrijven, meestal in de persoon van de directeur, kunnen zich ook aansluiten bij onze Amref Business Club. Dit is een hechte groep, waarvan de leden vanuit persoonlijke motivatie meer willen betekenen voor de gezondheidszorg in Afrika. Eens in de drie jaar gaat de Business Club op projectbezoek naar een van de Afrikaanse landen waar wij actief zijn, en staat daardoor heel dichtbij de kern van ons werk.

Meer weten over het Gamechangers-netwerk, en wat het netwerk voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Femke Maurits via samenwerken@amref.nl

delen
Voorkom onnodig overlijden in Afrika door gebrek aan zorgverleners
Doneer nu