Royal Schiphol Group

Royal Schiphol Group en Amref Flying Doctors werken sinds 1 januari 2017 samen, en zamelen geld in. Dit doen we voor een betere gezondheid van mensen in Afrika.

Please click here for English 

Grote impact in Afrika: medische trainingen

Het doel van onze samenwerking is om 4.000 mensen in Afrika een medische training te geven. Hierdoor krijgen dan ongeveer twee miljoen mensen toegang tot gezondheidszorg. We zamelen daarvoor geld in, bijvoorbeeld met collectezuilen in de terminals op Schiphol.

Medewerkers betrokkenheid: Schiphol-editie Africa Classic

Ieder jaar organiseren we de Africa Classic, een uitdagende zesdaagse mountainbiketocht rond Mount Kilimanjaro in Tanzania. Een team van Royal Schiphol Group medewerkers fietste in 2018 mee in deze bijzondere tocht. 

In 2019 organiseerden we zelfs een speciale Schiphol-editie van de Africa Classic. Partners, leveranciers en andere relaties van Schiphol gaan dan in Tanzania fietsen voor een betere gezondheid in Afrika. Dit is een unieke gelegenheid voor Schiphol om met hun relaties een uitdaging aan te gaan. En voor ons is het een mooie kans om nieuwe organisaties aan ons te verbinden.

Krachtige communicatie: luchtvaart als verbindende factor

Amref Flying Doctors en Royal Schiphol Group hebben een duidelijke link vanwege het werk in de luchtvaart. Dit is dan ook het uitgangspunt van de grote mediacampagne op de luchthaven, die Royal Schiphol Group mogelijk maakt voor Amref.

 

"Fantastisch dat reizigers en medewerkers van Royal Schiphol Group ons helpen het grote tekort aan zorgverleners in Afrika terug te dringen. We zijn er trots op dat Royal Schiphol Group ons heeft gekozen als partner."

Patricia Vermeulen, directeur van Amref Flying Doctors
delen

Contact

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag welke kansen u misschien al ziet voor uzelf en het werk van Amref.

Met vriendelijke groet,
Margriet Ebbink

Neem contact op
1 op de 2 mensen in Oost-Afrika krijgt niet de zorg die nodig is.
Doneer nu