Kom in actie

Wil jij in actie komen voor een gezond en sterk Afrika? Bekijk dan onze verschillende mogelijkheden en kom dan in actie!

Jouw actie, groot of klein heeft een enorme impact. Met jouw hulp kunnen we Afrika gezonder en sterker maken. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om in actie te komen. 

Kom in actie voor Amref 

Wil je geld inzamelen voor Amref Flying Doctors, dan is eigenlijk niets te gek. Van het organiseren van een voetbaltoernooi, een zakelijke benefietavond of door het inzamelen van lege flessen. Veel mensen gingen jullie voor. Van sportieve actie, creatieve actie tot zakelijke acties die je samen met collega's kan opzetten. Op onze actiewebsite vooramref.nl is het gemakkelijk om een actie aan te maken. Start jouw inzameling in een paar stappen. Heb je inspiratie nodig over wat voor soort actie je wil starten? Bekijk dan onze tips.

Africa Classic 

Wil je op een bijzondere manier in actie komen? In 2021 is het mogelijk om de Africa Classic te fietsen. Dit jaarlijkse fietsevenement zal volgend jaar 2 keer plaatvinden in Malawi (3 t/m 12 september 2021) of Tanzania (9 t/m 16 oktober 2021). Tijdens de Africa Classic fiets je 6 dagen op een mountainbike in Afrika, zonder massa toeristen en bezoek je de projecten van Amref Flying Doctors. 

Wil je meer weten over de Africa Classic? Vraag dan de informatiebrochure aan. 

    delen
    Doneer nu