Spreekbeurt Afrika

Moet jij binnenkort een spreekbeurt houden? Hou je spreekbeurt over Afrika! Wij hebben voor jou een mooi spreekbeurtpakket. Daar staat van alles in over Amref Flying Doctors en de kinderen in Afrika die wij helpen. 

Je kunt hiermee een spreekbeurt over Afrika houden voor je klasgenootjes. Dan leren zij ook over Afrika. In het pakket staan ook tips, leuke verhaaltjes en een quiz. Je kunt het spreekbeurtpakket downloaden. Als je niet weet hoe dat gaat, vraag het dan aan je juf, meester, ouders of broer of zus. Die kunnen je vast helpen.

Wil je ons nog iets vragen? Dan kun je ons een mailtje sturen.

Hoe ging jouw spreekbeurt over Afrika?

We willen heel graag weten hoe je spreekbeurt ging. Vond je het een beetje eng? Wat was de moeilijkste vraag die je kreeg? Heb je een kopie van je werkstuk? Of heb je een mooie tekening gemaakt van het werk van Amref? 

Stuur je reactie naar Amref Flying Doctors, dan kun je een leuke prijs winnen. Je vindt ons adres onderaan deze webpagina. Je kunt ook mailen!

Er zijn een paar spelregels:

  • Zet je naam, achternaam, adres, postcode, woonplaats en leeftijd er altijd bij. Als je gewonnen hebt, weten we anders niet waar je prijs naartoe moet.
  • Je reactie of tekening mag door ons gebruikt worden. Bijvoorbeeld op deze website. Je achternaam en adres zetten we er dan niet bij.
  • De prijs kan niet geruild worden voor iets anders. 
delen
Manifest: zeg nee tegen meisjesbesnijdenis
Doneer nu