Verder met VvAA

Ons partnerschap met VvAA gaat het tiende jaar in. Onlangs is het contract voor verdere samenwerking ondertekend. VvAA is de grootste ledenorganisatie voor medische zorgverleners in Nederland.
 

We zijn erg blij met de verlenging. “De samenwerking tussen VvAA en Amref Flying Doctors bruist van de energie en nieuwe initiatieven. Ik vind het heel mooi om te zien dat we onze langdurige relatie gaan voortzetten. Samen werken we aan betere gezondheidszorg in zowel Afrika als in Nederland. Onze missie verbindt ons! En daarbij kunnen we elkaar heel goed versterken”, aldus onze directeur Patricia Vermeulen.

Ruim € 2 miljoen

Al sinds 2009 werken we met elkaar aan een gezond en sterk Afrika. Onder de noemer ‘Zorgverleners voor zorgverleners’ richten we ons vanaf nu op projecten waarin medisch personeel wordt opgeleid in Malawi, Senegal en Zambia. De opbrengsten van wervingsacties onder medewerkers en leden worden door VvAA verhoogd met 25%. De afgelopen jaren leverde  de samenwerking al ruim € 2 miljoen op.

Van elkaar leren

Naast de grote impact die we samen in Afrika maken, leren we ook van elkaar. Jaarlijks organiseren we leiderschapsweken waarbij medewerkers van VvAA en Afrikaanse medewerkers van Amref gezamenlijk aan verschillende cases werken. Mede door onze gemeenschappelijke ontstaansgeschiedenis – beide organisaties zijn door drie artsen opgericht – komen we overlappende issues tegen. Met deze leiderschapsweken willen we krachtig en persoonlijk leiderschap ontwikkelen, zodat onze organisaties van binnenuit versterkt worden. Hier, en in Afrika.

Foto: Babette van der Wijst

Privacy

Amref Flying Doctors gaat zorgvuldig met je persoonsgegevens om en verwerkt deze conform het privacy statement.
Je kan hier het privacystatement bekijken of downloaden.

delen
#NoMoreViolence: Teken de petitie
Doneer nu